Ons verhaal

DSC03712

Onze geschiedenis

Delcroix Verzekeringen werd opgericht door Achiel Delcroix.  Na een carrière in de handel en transportsector, begint Achiel in 1990 te werken voor RVS Verzekeringen.  Na 4 jaar besluit hij onafhankelijk verzekeringsmakelaar te worden en opent een kantoor in Brasschaat.

Gedurende meer dan 10 jaar werken Achiel en zijn echtgenote, Vera, samen aan de verdere uitbouw van het kantoor.

Hun zoon, Frederic, besluit in 2005 om het kantoor mee te ondersteunen.  Enkele jaren later besluit ook hun dochter, Catherine, om het team te versterken.

Delcroix Verzekeringen groeit.  Het kantoor gelegen aan de Augustijnslei is stilaan te klein geworden.  In 2015 neemt Delcroix Verzekeringen zijn intrek in een nieuw kantoor aan de Hoogboomsteenweg te Brasschaat.

In de jaren die volgen worden de eerste medewerkers aangeworven en gewerkt aan de nodige schaalvergroting.  Delcroix Verzekeringen investeert in digitale toepassingen om meer tijd te hebben voor persoonlijk contact met klanten en zo de adviesrol ten volle te kunnen opnemen.

Vandaag is Delcroix Verzekeringen een gerespecteerde familiezaak met klanten in de hele provincie Antwerpen en soms ver daarbuiten.

Wij zijn er voor u

Ons team

Wij staan steeds voor u klaar.

1

Achiel Delcroix

Oprichter
2.1

Frederic Delcroix

Zaakvoerder
DSC03189

Catherine Delcroix

Zaakvoerder
BRENT 1.1

Brend Rademakers

Polisbeheer
Lotte 1

Lotte Van Loon

Schadebeheer

Voor we u beter willen leren kennen, vinden we het ook belangrijk dat u ons leert kennen.

Delcroix Verzekeringen is een onafhankelijk verzekeringsmakelaar.  Onze klanten zijn particulieren, zelfstandigen en kmo’s.  Wij geven u professioneel advies over verzekeringen, spaar- en beleggingsproducten.

Onze visie

Ontdek waar Delcroix voor staat door op elke letter te klikken.

Duurzame relaties

Bij ons bent u geen nummer. Wij kennen u en u kent ons. Wij streven naar een lange termijn relatie met onze klanten waarin wederzijds vertrouwen centraal staat.

Eenvoud

Verzekeringen zijn een complexe materie. Wij spreken klare taal en vertalen ingewikkelde voorwaarden naar eenvoudige en begrijpbare oplossingen.

Luisteren

Goed verzekeren begint bij een goed gesprek. Wij nemen ruim de tijd om te luisteren naar uw persoonlijk verhaal, uw verlangens, uw behoeften, uw dromen. Elk verhaal is uniek en vraagt een andere aanpak. Op die manier leren wij u grondig kennen en kunnen we een passend advies op uw maat geven.

Correcte prijs

Voor elk budget een oplossing. Wij scannen de markt naar de beste prijs/kwaliteit verhouding en sturen bij indien nodig.

Reken op ons

Op ons kan u rekenen!
Wij komen onze beloftes na en werken dagdagelijks om uw vertrouwen te verdienen.

Onafhankelijkheid

Wij werken in alle onafhankelijkheid en zijn niet gebonden aan één bepaalde verzekeringsmaatschappij. Wij selecteren deze op basis van betrouwbaarheid, prijs/kwaliteitverhouding en correcte schaderegeling.

Informatie

Door een overaanbod aan informatie is het geen gemakkelijke taak om de juiste keuzes te maken. Wij helpen u door de bomen het bos te zien. Wij begeleiden u op een open en eerlijke manier door het diverse aanbod.

Xpert

Wij zijn enkel bezig met verzekeren!  Onze experten kennen de markt en kunnen op basis van een uitstekende productkennis de juiste oplossing adviseren.